PostedOn
design bankstel

Een design bankstel dat ook nog eens supercomfortabel is? Ekornes maakt het waar!


Bovenaan het business plan van Ekornes prijkt onze voornaamste doelstelling:zetels met een luxe design op de markt brengen die zich zowel qua prijs als qua ontwerp op een breed publiek richten. Bovendien streeft Ekornes ernaar uiterst comfortabele en functionele meubels te ontwerpen en te produceren. Uw comfort, daar gaat het om bij ons.

Ook de afmetingen van onzeluxe bankstellen zijn bijzonder belangrijk. Geen huis is hetzelfde en ook iedere woonkamer is net weer even iets anders. Niet alleen de afmetingen van de woonkamer, maar ook het aantal en de stijl van de reeds aanwezige meubels spelen een rol bij de keuze van een comfortabel bankstel van leder. Let u erop dat alle elementen van uw interieur een harmonieus geheel vormen, want ook dat is een bepalende factor van uw welbevinden. Een onsamenhangend geheel van op zich, in technisch opzicht, perfecte stoelen en banken verstoren het evenwicht in uw woning. Juist daarom bieden wij veel verschillende bankmodellen in twee groottes aan, zoals de Stressless Eldorado, of de Stressless Granada. Het blijft in principe hetzelfde relax bankstel, maar door de verschillende afmetingen kunt u toch een persoonlijke keuze maken, iets dat aansluit bij uw interieur.

Thuis lekker op een modern leren bankstel van uw favoriete film genieten?

De Stressless thuisbioscoop-oplossingen kunnen op allerlei manieren worden afgestemd op de beschikbare ruimte in uw woonkamer en het gewenste aantal zitplaatsen. In onze catalogus staan de meest populaire combinaties vanhome cinema zetels entrendy hoeksalons afgebeeld en op onze website vindt u een volledig overzicht van alle denkbare mogelijkheden, inclusief de bijbehorende afmetingen, maten en kleuren. Want ook de kleur speelt bij de productie van eenluxe sofa een grote rol. Zowel de verf zelf als de gekozen verfmethode kunnen variëren naar gelang de kleur en de eigenschappen van het leer. Ekornes beheerst als geen ander de compexe wisselwerking tussen leer en verf.

Kies zelf de kleur die past bij uw stijl!