PostedOn
relax zetels design divan

De beste manier om u te ontspannen? Een design divan van Ekornes !


Ekornes ASA, de grootste fabrikant van meubels in Scandinavië, is eigenaar van diverse merknamen: Ekornes, Stressless en Svane. Wereldwijd is Stressless ongetwijfeld één van populairste meubelmerken, terwijl Ekornes en Svane vooral op de lokale Noorse markt een uitstekende reputatie hebben verworven. Al onze kwaliteitsmeubels worden met de grootste zorg gefabriceerd in Noorwegen en vervolgens op de markt gebracht via een uitgebreid netwerk van aangesloten dealers.

Wat is het verschil tussen een gewone stoel en een ergonomisch zitmeubel, of een relax divan van Ekornes?

Zodra u gaat zitten zult u merken dat de Stressless zich aanpast aan elke beweging van uw lichaam. De Stressless is een comfortabele zetel die zo ontworpen is, dat hij niet alleen stabiel, maar ook uiterst flexibel en comfortabel is. Als u eenmaal zit hoeft u niets meer te doen om de stoel bij te stellen en iedere keer als u zich beweegt, past uw Stressless zich automatisch aan – dankzij het innovatieve Stressless glijsysteem. Nadat u de draaiknop heeft afgesteld op uw eigen, persoonlijke voorkeur, zal de Stressless u altijd het meest optimale comfort bieden – zonder dat u steeds weer iets moet verstellen.

Het exclusieve ErgoAdapt™-systeem is op een onzichtbare manier ingebouwd, niet alleen in onze moderne divans, maar ook in het zitframe van onze uiterst comfortabele chaiselongue. In iedere zitstand bent u verzekerd van maximaal comfort. Zodra u plaats neemt in de stoel gaat de zitting automatisch naar onderen hellen, zodat uw benen extra steun krijgen. Als u gaat liggen plaatst de stoel zich automatisch in horizontale stand, zonder dat u zelf ook maar iets hoeft in te stellen of aan te passen. Deze chaiselongue kan niet alleen worden gecombineerd met tweezitters, maar ook met driezitters van de E200 en E300 comfortabele divans van Stressless. U kunt er ook voor kiezen om de chaiselongue als aparte zetel aan te schaffen. Bovendien is dit model uitgerust met een verwisselbaar kussen van stof of leer om de rug te ondersteunen.

Bij de aanschaf van uw flexibele divan heeft u voor zowel de voor- als de achterzijde de keuze uit een leren en een stoffen bekleding. Uiteraard gebruiken wij uitsluitend leer van bijzonder hoge kwaliteit dat minutieus wordt onderzocht op eventuele onvolkomenheden. Ook bij de selectie van textielstoffen gaan wij bijzonder rigoreus te werk. Want een Stressless salon divan is niet alleen een bron van welbehagen en comfort, maar ook een esthetische aanwinst voor het interieur van uw woning.

Voor een harmonieus interieur is het belangrijk dat uw meubels op elkaar zijn afgestemd. Voorheen maakte Ekornes uitsluitend fauteuils en was het voor onze klanten niet zo eenvoudig om bij comfortfauteuils goed passende meubels te vinden. Inmiddels behoren dit soort compatibiliteitsproblemen tot het verleden, aangezien Stressless en Ekornes u nu complete collecties aanbieden van hoeksalons in leder, stoffen divans enstoffen zetels met een passend design. U kunt voortaan uw salon zelf uitkiezen, rekening houdend met uw persoonlijke voorkeur en de beschikbare ruimte.