PostedOn
design zetels design zetels

U verlangt naar ontspanning? De design zetels van Ekornes zijn precies wat u zoekt!


Al meer dan 40 jaar ontwikkelt Ekornes dag in dag uit concepten om het zitcomfort van de mens te perfectioneren. Ekornes maakt moderne zetels van pure kwaliteit met een uniek en uitgebalanceerd design. Deze Noorse fabrikant heeft zich niet alleen gespecialiseerd in eigentijdse comfortfauteuils, maar ook in salon zetels, zitbanken en flexibele salons. Alle producten zijn van authentieke Scandinavische topkwaliteit. Het is dan ook niet verbazingwekkend dat Ekornes in 2008 onderscheiden werd door de Noorse designraad (Norsk Designrad) voor het ontwerp van de Stressless Jazz Large, één van de paradepaardjes uit onze stal. Jazz, waarom Jazz? U moet in zo’n moderne hoeksalon van leder gaan zitten om het echt te begrijpen. U moet uw lichaam over het zachte leer uitstrekken en ervaren hoe de zitting direct reageert op iedere beweging van uw lichaam, zoals een Jazz-zanger intuïtief reageert op iedere nuance van zijn pianist. Artistieke improvisatie.

Of neem bijvoorbeeld de Stressless Magic, de tot nu toe meest comfortabele zetel; een model dat comfort biedt op een volstrekt nieuw niveau. De behaaglijk zachte bekleding vlijt zich om uw lichaam en laat u ontdekken wat echt comfort is. Magisch!

Waar moet u op letten bij het kopen van comfortabele zetels?

Na een lange dag vol stress komt u eindelijk weer thuis en wilt maar één ding: lekker ontspannen wegzakken in een fauteuil. Maar comfort komt nu eenmaal niet uit de lucht vallen. De spieren van ons lichaam vormen een complex geheel en lang niet iedere makkelijke houding draagt bij aan een optimale ontspanning van ons lichaam. Naast een evenwichtige ondersteuning van onderrug en nekwervels, spelen ook het gebruikte materiaal, een ergonomische bediening en de samenstelling van het zitoppervlak van de stoffen zetels een belangrijke rol. De Comfort-Zones™ van Ekornes zorgen voor een onvoorstelbaar hoog zitcomfort, aangezien de uitsparingen u in het schuim van de zitting laten wegzakken. Zo krijgt u in onze moderne divan een geborgen gevoel en zit u nog comfortabeler.

Maar er is niet één oplossing die perfect aansluit op iedere lichaamsbouw. Ook smaken verschillen, en daarom hebben we een breed assortiment van luxe relaxstoelen en comfortabele zitbanken met zowel hoge als lage rugleuningen samengesteld, waarbinnen iedereen de ideale zetel of zitbank kan vinden. Ieder mens is uniek en om het optimale comfortmeubel te vinden dat bij u past, nodigen wij u uit voor een ComfortTest™ bij een van onze dealers, waarmee u in een paar minuten alle voordelen en functies van een Stressless zetel of van een flexibele divan kunt ontdekken.

Koop uw zetels bij Ekornes en u zult versteld staan van het weergaloze comfort van onze meubels.