PostedOn
design zitbanken

Zoekt u een fabrikant van comfortabele design zitbanken? Ekornes levert topkwaliteit!


Wij besteden bij Ekornes bijzonder veel aandacht aan het design van onze meubels. Toch heeft uw persoonlijke zitcomfort bij ons de allerhoogste prioriteit. Om niet alleen u, maar ook uw gezin te laten profiteren van het unieke Stressless-gevoel, hebben wij ruim 20 jaar geleden de Stressless comfortabele zitbanken geïntroduceerd, gevolgd door een breed assortiment van stoffen divans, moderne canapés, bijzettafels, armsteunen, etc.

Of u nu naar de tv zit te kijken, een boek leest of slaapt, dankzij de in hoogte verstelbare neksteun kunt u erop vertrouwen dat uw nek altijd optimaal ondersteund wordt, waardoor uw rugspieren zich veel beter kunnen ontspannen. En juist die rugspieren zijn 's-avonds vaak vermoeid als gevolg van een verkeerde houding op kantoor of in de auto. De hoek van de neksteun wordt automatisch gecorrigeerd als u zich strekt. Met een simpele beweging kunt u vervolgens de slaapfunctie activeren, waardoor de steun van uw luxe sofa een vrijwel volledig vlakke stand aanneemt.

Gaat u voor maatwerk en kwaliteit? Kies dan voor één van onze comfortabele zitbanken!

Bij de inrichting van uw woning is het vanzelfsprekend dat u een persoonlijke touch aan uw interieur wilt geven: de ideale relax salon is een samenspel van vormen en kleuren die passen bij uw levensstijl en waarbinnen u zich 's-avonds kunt ontspannen; iets wat u nooit zult bereiken door een standaard canapé te kopen. Deze eigen inbreng is een aspect dat een essentiële rol speelt bij de samenstelling van ons assortiment van relax zitbanken. Zo is het Ekornes Oslo relax bankstel bijvoorbeeld niet alleen verkrijgbaar met een houten front, maar ook met een voorkant met lederen of stoffen bekleding.

Dankzij het vernieuwde Stressless ErgoAdapt™ systeem helt de zitting vanzelf een klein stukje naar achteren zodra u gaat zitten. U ervaart onmiddellijk een enorm gevoel van comfort en uw lichaam wordt op een evenwichtige manier ondersteund. Ook als u op één van onze relax zitbanken met uniek design gaat liggen, zorgt de perfect platte zitting voor nog meer comfort en kunt u zich ontspannen op het extra brede zitoppervlak.

Ekornes biedt u de ultieme no-stress oplossing!