PostedOn
hoeksofa

U wilt een comfortabele en stijlvolle zithoek? Ontdek de hoeksofa van Ekornes!


Noorse kwaliteitsmeubels met een lange levensduur en een adembenemend mooi design: dat is Ekornes. Met onze hoekbankstellen van leer gaat voor u een nieuwe wereld van ongekend zitcomfort open, in combinatie met een zuivere, esthetische vormgeving. Dankzij het tijdloze design van onze stoelen, bankstellen en flexibele salon combinaties is het mogelijk om met een paar kleine veranderingen een zeer persoonlijke zithoek samen te stellen, die perfect past bij het interieur van uw huiskamer.

Veel meer dan een trendy hoeksalon! Wat maakt onze meubels zo bijzonder?

Comfort is niet iets dat zomaar uit de lucht komt vallen. Al 40 jaar werken wij aan diverse technologische concepten die maar één doel hebben: uw persoonlijk zitcomfort. Er worden tegenwoordig enorm veel moderne hoeksalons te koop aangeboden waarin al deze complexe, maar juist zo belangrijke details worden genegeerd. Zonder enige twijfel, en in alle bescheidenheid, maken wij de meest comfortabele fauteuils ter wereld, die bovendien een aantrekkelijk, tijdloos design hebben. Dit enorme succes is voor ons een drijfveer om voortdurend het begrip 'comfort' opnieuw uit te vinden en er een unieke vorm aan te geven.

Zowel de nek als de rug worden door een Stressless zetel perfect ondersteund. Juist daarom zijn de design canapés van Ekornes uitermate geschikt voor het bekijken van een film: op unieke wijze voorkomen onze comfortmeubels een verkeerde zithouding. Alle design relax zitbanken van Stressless staan garant voor ultiem comfort, zodat u altijd lekker ontspannen naar uw favoriete films zit te kijken, hoe lang ze ook duren.

Niet alleen als u zich ontspant, maar ook tijdens het lezen, werken of TV-kijken zorgt een hoeksalon in leder van Ekornes voor optimaal comfort. Dankzij het gepatenteerde Plus™-systeem kan de neksteun parallel aan de lendensteun bewegen. En met behulp van de geïntegreerde en verstelbare hoofdsteun bent u verzekerd van een perfecte houding, waarin u zonder enige vorm van vermoeidheid urenlang naar een film kunt kijken. U kunt uw armen niet alleen op de gewone armleuningen laten steunen, maar ook op de Stressless Easy armsteuntafel of de Ekornes hoektafel. Verder kunt u nog kiezen voor een handige sectortafel met bekleding, of een sectortafel die u als armsteun kunt gebruiken. Het absolute toppunt van ontspanning en comfort: een moderne Ekornes hoeksalon van leder.

Leer heeft in het algemeen een aantal bijzondere kenmerken waar u zich als consument bewust van moet zijn. Het is een natuurproduct, een prachtig materiaal om te gebruiken voor het vervaardigen van een lederen hoeksalon van hoge kwaliteit. Maar elke huid heeft een unieke structuur, een geheel eigen uiterlijk, met iedere keer weer andere nuances. Soms gebruiken wij verschillende huiden bij het maken van uw meubelen. Het samenspel van verschillende huidtinten in combinatie met de markeringen die de huid in de natuur heeft opgelopen geven aan iedere comfortabele zetel een uniek karakter.

Haal stijl en comfort in huis met een natuurlijke uitstraling!