PostedOn
home cinema zetels

Ongestoord van een film genieten? Stressless home cinema zetels bieden ultiem comfort!


Ter gelegenheid van de "Visual Grand Prix Awards" in Japan heeft de Home Cinema meubelcombinatie van Stressless, van de Noorse meubelfabrikant Ekornes, de hoofdprijs gewonnen. Deze "Visual Grand Prix" is in de loop der jaren uitgegroeid tot een echt instituut. Alleen de meest opvallende producten komen in aanmerking voor deze prestigeuze onderscheiding. In 2011 werden de home cinema stoelen van Ekornes al verkozen tot de meest comfortabele oplossing. Met gepaste trots kunnen wij u nu dus meedelen dat Stressless in 2012 alweer in de prijzen is gevallen!

Meubels en home cinema: welke factoren spelen een rol?

Als het avond is dimt u de lichten in uw woonkamer en wilt u onbezorgd genieten van uw favoriete speelfilm. U waant zich in de bioscoop, maar dan wel met een zitcomfort waar geen enkele bioscoopstoel aan kan tippen. In een Stressless-stoel kunt u heerlijk ontspannen wegzakken in uw lievelingspositie.

Uit onderzoek blijkt dat het lichaam ook tijdens het kijken naar een film nooit helemaal stil zit. U bent zich er misschien niet van bewust, maar u beweegt voortdurend uw ledematen. Wel 300 keer per film. Als dit soort lichte bewegingen tot een ongemakkelijke houding leiden – en dat is maar al te vaak het geval in een gewone stoel – wordt het plezier van een avondje naar de film kijken verstoord door een gebrek aan zitcomfort. Kortom: alleen met een Stressless home cinema divan kunt u echt ongestoord genieten van uw favoriete films.

De Stressless home cinema canapé heeft een fantastisch design. Maar een fraaie vormgeving is niet alles. Uniek zijn de extra Stressless functies, die garant staan voor een hoog comfort en allerlei praktische opbergmogelijkheden, want ook een rommelige woonkamer is een stress verhogende factor.

Dankzij het door Ekornes ontwikkelde dubbelzijdige Plus-systeem zijn hoofd en rug altijd verzekerd van een optimale ondersteuning: een uiterst belangrijke voorwaarde voor comfortabele zitbanken.

Het doet er niet toe hoeveel beschikbare ruimte u heeft voor een thuisbioscoop, er is altijd ruimte genoeg voor een Stressless oplossing. Door optimaal gebruik te maken van de flexibele canapés en flexibele zetels, kunt u zelf eindeloos combineren om een perfect salon design te creëren dat is afgestemd op de afmetingen en de inrichting van uw woonkamer.