PostedOn
Canape cuir luxe luxe bankstellen

Op zoek naar comfortabele, luxe bankstellen? Ekornes heeft voor u de oplossing!


Als topfabrikant van luxe design zetels heeft Ekornes diverse nieuwe technologieën ontwikkeld, waaronder het Plus™-systeem, het Stressless-glijsysteem en, recentelijk, de Comfort-Zones. Ga zitten in zo’n moderne leren canapé, sluit uw ogen en droom weg in een weergaloos gevoel van ontspanning en welbehagen.

Ekornes behoort tot de grootste leerafnemers van Europa. Het leer voor onze moderne zetels wordt ingekocht via rigoureus geselecteerde leerlooierijen over de hele wereld. Specialisten van Ekornes nemen ter plaatse deel aan de selectie van het leer, die wordt uitgevoerd in overeenkomst met de internationale kwaliteitsnormen. Als u luxe lederen zetels of een salon divan van Ekornes koopt, profiteert u dus volop van onze jarenlange ervaring die we op dit gebied hebben opgebouwd. Voor een modern bankstel van leder gebruiken wij uitsluitend 100% rundleer dat gemaakt is overeenkomstig de gangbare wetten, richtlijnen en aanbevelingen die betrekking hebben op de gebruiks-eigenschappen van het leer en de hoeveelheid gebruikte chemicaliën en andere stoffen. Als u een moderne hoeksalon van Ekornes koopt, kiest u voor een onderneming die zich verantwoordelijk opstelt in de maatschappij.

Dankzij de minutieuze zorg die wij aan de productie van iedere luxe relaxstoel besteden en de strenge en voortdurende kwaliteitscontroles, kunnen wij uiterst duurzame comfortmeubels op de markt brengen. Zo geven wij bijvoorbeeld 10 jaar garantie, gerekend vanaf de aankoopdatum van het product, op het Stressless mechanisme waarmee al onze zetels, banken en trendy hoeksalons zijn uitgerust. Deze garantie geldt niet alleen voor het Sys¬teem Plus™, maar ook voor de complete metalen structuur van de zetel of bank, inclusief de veren en het afstelsysteem. Deze garantie is niet geldig bij beschadiging van het leder van uw canapé of uw zetel. Zodra u een beschadiging of een gebrek constateert aan een van onze relax deluxe zetels, adviseren wij u meteen contact op te nemen met een erkende Stressless-dealer.

Waar gaat het om bij het ontwikkelen van een Stressless luxe relaxzetels?

Het is een feit dat uw lichaam in een canapé, een bank of een stoel voortdurend in beweging is en niet in staat is om een tijd lang in dezelfde houding te zitten. Het is zelfs zo dat juist al die kleine bewegingen bijdragen aan uw zitcomfort, en daar houden wij rekening mee. Zo kunt u dankzij de Stressless voet heel makkelijk over 360° draaien, zonder noemenswaardige inspanning, terwijl alle onwillekeurige bewegingen van uw lichaam worden opgevangen en ondersteund door de innovatieve structuur van onze fauteuils, canapés en hoekbankstellen van leer.

Als je naar perfectie streeft, tellen alle details mee. Zo zijn bijvoorbeeld de houten onderstellen van de Stressless luxe sofa en design canapés bijzonder esthetisch en kunnen makkelijk met andere meubels in uw woonkamer worden gecombineerd. Uiteraard is het hout van absolute topkwaliteit en bieden wij u de keuze uit zeven verschillende kleuren. Zoek de kleur die u zelf het mooist vindt en die het best kan worden geïntegreerd in uw interieur, en combineer deze met een Stressless hoeksofa of een home cinema divan!