PostedOn
relax zetels relax zetels

Waar vindt u relax zetels die passen bij uw interieur? Ekornes heeft het antwoord!


Het is al weer meer dan 40 jaar geleden dat wij onze eerste zetel op de markt brachten. Sindsdien heeft Ekornes een unieke reputatie opgebouwd in het ontwerpen van comfortabele zetels en lederen hoeksalons van top-kwaliteit. Om u te helpen bij het kiezen van een comfortabele zetel hebben wij onze Comfort-test ontwikkeld. Ieder lichaam is uniek qua lengte, vorm, gewicht, etc. Om precies te weten welk soort deluxe relax zetel bij uw lichaam past, adviseren wij u om bij een van onze dealers de Comfort-test te doen. Het duurt maar een paar minuten en zult er jarenlang plezier van hebben. Bij het kiezen en kopen van zetels zijn de volgende aandachtspunten van belang :

- Sluit uw lichaam aan bij de vorm van de design zetel?
- Kloppen de hoogte en de breedte?
- Bevindt de voetenbank zich op de juiste afstand ten opzicht van de stoel?
- Profiteren uw benen over de gehele lengte van een optimale ondersteuning?
- Volgen zowel de zetel als de voetenbank de kleinste bewegingen van uw lichaam?
- Lukt het om de glijbeweging van de fauteuil zonder problemen in te stellen op uw gewicht?
- Ondervindt uw onderrug in alle posities een optimale ondersteuning?
- Ervaart u niet alleen tijdens het lezen, maar ook tijdens het televisie kijken -of als u op een relax canapé ligt- een maximaal comfort?
- En voelt u in elk van bovenstaande posities de comfortabele neksteun?
- Lukt het om de rugleuning van uw luxe relaxstoel net zover naar achteren te kantelen als u maar wilt?
- Wat is uw eerste indruk van een Ekornes design divan? Voelt u zich als het ware omgeven door een cocon van comfort en geborgenheid?
Het ontwerp van zetels moet flexibel zijn, afgestemd op uw persoonlijke behoefte. Er worden veel zetels te koop aangeboden die hier onvoldoende rekening mee houden.

Welk materialen gebruiken wij bij het fabriceren van een ergonomisch zitmeubel?

Het stalen frame van onze lederen relax zetels is overtrokken met een geperforeerd schuim, waardoor de zetels automatisch de vorm het menselijk lichaam aannemen. Deze gepatenteerde Comfort-Zones zorgen ervoor dat de uitstekende gedeelten van uw lichaam in het schuim wegzakken. Bovendien zorgt de polyethaanschuimstof voor een bijzonder hoge zachtheidsgraad, want ieder lichaam is uniek qua lengte, omvang, gewicht, etc. Om precies te weten welk type comfortabele divan bij uw lichaam past, adviseren wij u om bij een van onze dealers de Comfort-test te doen. U krijgt vrijblijvend advies over de meest optimale oplossing. Op die manier bent u op lange termijn verzekerd van een uiterst comfortabele en gepersonaliseerde fauteuil of relax divan.