PostedOn
Stressless

Een design salon die bovendien uiterst comfortabel is? Alleen Ekornes maakt het waar!


Deze Noorse meubelfabrikant biedt een uitgebreid assortiment van bijzonder comfortabele design zetels, home cinema zetels en luxe bankstellen.

Ons Stressless-gevoel is eigenlijk met geen pen te beschrijven. U moet het een keer gevoeld hebben: laat u zich bij één van onze dealers wegzakken in een design divan en sluit uw ogen. Al onze relax zetels staan garant voor een uniek gevoel van totale ontspanning. Dit uitzonderlijke comfort van een Ekornes hoeksofa of een design bankstel vindt zijn oorsprong in talloze details die door andere meubelfabrikanten vaak over het hoofd worden gezien.

Wat is het verschil tussen een gewone makkelijke stoel en een Stressless design zetel?

De exclusieve Comfort-Zones™ bijvoorbeeld van onze design zitbanken zorgen voor een weergaloos comfort, aangezien de uitsparingen van uw lichaam in het ondersteunende schuim van de zitting kunnen wegzakken. Dankzij het gepatenteerde Plus™-systeem kan de neksteun parallel aan de lendensteun bewegen. Het ErgoAdapt™ systeem zorgt ervoor dat de bewegende delen van de stoel perfect op elkaar staan afgesteld, van neksteun tot voetenbank. Met behulp van de geïntegreerde en verstelbare hoofdsteun bent u verzekerd van een ergonomische houding, zodat u in een Stressless canape bank zonder een spoor van vermoeidheid urenlang kunt lezen of van een film kunt genieten.