Stressless Bliss Classic chair

De afmetingen kan variëren van +/-3 cm vanwege de ambachtelijke productie, de kwaliteit van de bekleding en het ontwerp van het model. 

Catalogus

GRATIS catalogus

Rustzetel met verstelbare rugleuning - Modern - met Leder of Stof

In de Stressless Bliss hebben wij een modern en fris design gecombineerd met het legendarische comfort van een verstelbare Stressless zetel. Dat is allemaal te danken aan de gladde, zachte lijnen en de souplesse.

Verstelbare zetel met voetensteun

De verstelbare zetel Bliss is ideaal om bijna helemaal languit in te ontspannen. U kunt u ook de Office versie kiezen (met wieltjes) voor uw kantoor!

Rustzetel met onderstel in 2 stijlen

De rustzetel met verstelbare rugleuning Stressless Bliss is er in 3 maten - S, M, L - en met 2 types onderstellen naar keuze: het Classic onderstel, voor ultiem comfort, van gelaagd beukenhout, en het Signature onderstel, een combinatie van gelaagd beukenhout en aluminium, die u het gevoel geeft dat u zweeft >> meer details over de onderstellen

Moderne rustzetel met verstelbare rugleuning - van leder of stof

Stressless zetels worden gemaakt in Noorwegen met grondstoffen van de allerbeste kwaliteit. Met andere woorden: u hebt er héél lang plezier van. De zetels Stressless Bliss zijn verkrijgbaar met een bekleding van leder of stof. U hebt de keus uit 130 kleuren. Bekijk de kleuren leder en stof voor uw Stressless Bliss zetel.
Dealers Zoeken

Leer, stof & hout

Uw nieuwe Stressless fauteuil of -bank is verkrijgbaar in meer dan 130 levendige kleuren! Wij leveren vier leerkwaliteiten en maar liefst veertien stofkwaliteiten die kunnen voldoen aan al uw comfort- en decoratiewensen. Onze Stressless fauteuils met het karakteristieke, houten ‘zandloperonderstel’ zijn gemaakt van Europees beukenhout van hoge kwaliteit.

Lees verder

We maken het beter

Onder de bekleding van soepel leer en knusse stoffen zit de ware genius van technologie. Van veringssystemen met meervoudige facetten tot schuimvulling die aansluit op uw lichaam; elk aspect van de Stressless-meubels is met opzet samengebracht om u een ongeëvenaarde zitbeleving te bieden. Onze grondige kennis van comfort en bewegingswetenschappen vormen de brandstof voor onze innovatieve geest en wens om de meest comfortabele en unieke meubels ter wereld te maken.

Ontdek de geheimen..

De unieke kussens in onze Stressless comfortfauteuils en -banken omarmen en ondersteunen uw lichaam zoals u nog nooit eerder hebt ervaren. Ruim 40 jaar innovatie hebben ons naar een punt gebracht, waar we met ons hele hart kunnen zeggen dat onze Stressless comfortfauteuils en -banken de beste op de markt zijn. Een reden waarom wij zo’n overtuigd standpunt kunnen innemen, is dat de productie van elk klein onderdeel van een Stressless plaatsvindt in onze eigen fabrieken, in de fjorden van Noorwegen.

Lees verder