Garda (L) Classic stol m/ LegComfort El

De afmetingen kan variëren van +/-3 cm vanwege de ambachtelijke productie, de kwaliteit van de bekleding en het ontwerp van het model. 

Catalogus

GRATIS catalogus

Verstelbare relaxzetel - Klassiek en elegant

De verstelbare relaxzetel Stressless Garda past in elk interieur. Hij is uitgerust met de laatste nieuwe comforttroeven van Stressless! Ontdek het fabrieksgeheim van de Stressless Garda, hier aan deze fjord!

Relaxzetel in ligpositie

Voor de Stressless Garda bestaan twee onderstellen: het Classic-onderstel in gelaagd beukenhout en het Signature-onderstel in gelaagd beukenhout en aluminium. Dankzij het geïntegreerde BalanceAdapt™-systeem leunt u zachtjes achterover tot in ligpositie en kunt u totaal ontspannen.

Elegante relaxzetel verkrijgbaar in drie maten

De verstelbare Stressless Garda bestaat in drie maten: small, medium en large. Alle modellen zijn uitgerust met het Stressless glijmechanisme waardoor u zachtjes onderuit kunt zakken, klaar voor een uitzonderlijke welzijnservaring. Hij is zowel ideaal om het samen gezellig te maken als om even heerlijk te ontspannen. En hij is ook beschikbaar in een Office-uitvoering.

Relaxzetel in leder of stof met verstelbare rugleuning

Gemaakt in Noorwegen! De relaxzetel Stressless Garda wordt vervaardigd met de allerbeste grondstoffen om u duurzaam zitcomfort te garanderen. Hij is leverbaar in leder of stof en verkrijgbaar in 130 kleuren. Hier kunt u de lederen en stoffen bekledingen zien voor uw relaxzetel Stressless Garda.
Dealers Zoeken

Leer, stof & hout

Uw nieuwe Stressless fauteuil of -bank is verkrijgbaar in meer dan 130 levendige kleuren! Wij leveren vier leerkwaliteiten en maar liefst veertien stofkwaliteiten die kunnen voldoen aan al uw comfort- en decoratiewensen. Onze Stressless fauteuils met het karakteristieke, houten ‘zandloperonderstel’ zijn gemaakt van Europees beukenhout van hoge kwaliteit.

Lees verder

We maken het beter

Onder de bekleding van soepel leer en knusse stoffen zit de ware genius van technologie. Van veringssystemen met meervoudige facetten tot schuimvulling die aansluit op uw lichaam; elk aspect van de Stressless-meubels is met opzet samengebracht om u een ongeëvenaarde zitbeleving te bieden. Onze grondige kennis van comfort en bewegingswetenschappen vormen de brandstof voor onze innovatieve geest en wens om de meest comfortabele en unieke meubels ter wereld te maken.

Ontdek de geheimen..

De unieke kussens in onze Stressless comfortfauteuils en -banken omarmen en ondersteunen uw lichaam zoals u nog nooit eerder hebt ervaren. Ruim 40 jaar innovatie hebben ons naar een punt gebracht, waar we met ons hele hart kunnen zeggen dat onze Stressless comfortfauteuils en -banken de beste op de markt zijn. Een reden waarom wij zo’n overtuigd standpunt kunnen innemen, is dat de productie van elk klein onderdeel van een Stressless plaatsvindt in onze eigen fabrieken, in de fjorden van Noorwegen.

Lees verder