Stressless Piano Office

De afmetingen kan variëren van +/-3 cm vanwege de ambachtelijke productie, de kwaliteit van de bekleding en het ontwerp van het model. 

Catalogus

GRATIS catalogus

Comfortabele relaxzetel – Design, trendy en verstelbaar

De verstelbare Stressless Piano combineert de zachtste zit met eigentijds design voor een modern interieur. Met zijn lichte zitting is dit een absolute topper qua comfort: dankzij de beroemde technologietroeven van Stressless.

Moderne, comfortabele relaxzetel

Alle modellen zijn voorzien van het Stressless glijmechanisme, waardoor de zetel langzaam en geluidloos achteroverhelt en u van ultiem ligcomfort geniet.

Trendy, comfortabele relaxzetel

Dankzij de slaapfunctie kunt u zich op deze relaxzetel languit uitstrekken. Door het perfecte zitcomfort is hij ook geschikt om het gezellig te maken als er bezoek komt. De Stressless Piano is tevens beschikbaar in Office-versie.

Comfortabele, trendy zetel met twee soorten onderstellen

De comfortabele Stressless Piano met verstelbare rugleuning bestaat in drie maten: small, medium en large. U hebt tevens de keus uit twee onderstellen: het Classic-onderstel,voor absoluut zitcomfort, in gelaagd beukenhout en het Signature-onderstel in aluminium en gelaagd beukenhout. Net alsof u zweeft! >> meer details over de nieuwigheden van Stressless.

Comfortabele, verstelbare zetel in leder of stof

Gemaakt in Noorwegen! De Stressless Piano wordt vervaardigd met de allerbeste grondstoffen om u duurzaam zitcomfort te garanderen. Hij is leverbaar in leder of stof en verkrijgbaar in 130 kleuren. Hier kunt u de lederen en stoffen bekledingen zien voor uw relaxzetel Stressless Piano.
Dealers Zoeken

Leer, stof & hout

Uw nieuwe Stressless fauteuil of -bank is verkrijgbaar in meer dan 130 levendige kleuren! Wij leveren vier leerkwaliteiten en maar liefst veertien stofkwaliteiten die kunnen voldoen aan al uw comfort- en decoratiewensen. Onze Stressless fauteuils met het karakteristieke, houten ‘zandloperonderstel’ zijn gemaakt van Europees beukenhout van hoge kwaliteit.

Lees verder

We maken het beter

Onder de bekleding van soepel leer en knusse stoffen zit de ware genius van technologie. Van veringssystemen met meervoudige facetten tot schuimvulling die aansluit op uw lichaam; elk aspect van de Stressless-meubels is met opzet samengebracht om u een ongeëvenaarde zitbeleving te bieden. Onze grondige kennis van comfort en bewegingswetenschappen vormen de brandstof voor onze innovatieve geest en wens om de meest comfortabele en unieke meubels ter wereld te maken.

Ontdek de geheimen..

De unieke kussens in onze Stressless comfortfauteuils en -banken omarmen en ondersteunen uw lichaam zoals u nog nooit eerder hebt ervaren. Ruim 40 jaar innovatie hebben ons naar een punt gebracht, waar we met ons hele hart kunnen zeggen dat onze Stressless comfortfauteuils en -banken de beste op de markt zijn. Een reden waarom wij zo’n overtuigd standpunt kunnen innemen, is dat de productie van elk klein onderdeel van een Stressless plaatsvindt in onze eigen fabrieken, in de fjorden van Noorwegen.

Lees verder