Stressless President Signature chair

De afmetingen kan variëren van +/-3 cm vanwege de ambachtelijke productie, de kwaliteit van de bekleding en het ontwerp van het model. 

Catalogus

GRATIS catalogus

Klassieke relaxzetel – Sterk en comfortabel

De klassieke Stressless President is voorzien van de laatste nieuwe comforttroeven van Stressless! Stressless besteedt veel zorg aan de vervaardiging van zijn producten, zodat u zo lang mogelijk plezier hebt van uw zetel. Ontdek hier het fabrieksgeheim van Stressless! Het design van de relaxzetel Stressless President valt op door zijn klassieke lijn: royale zit, brede armleuningen, sterk en stabiel onderstel.

Comfortabele, klassieke zetel met twee soorten onderstellen

De comfortabele Stressless President met verstelbare rugleuning bestaat in drie maten: small, medium en large. U hebt tevens de keus uit twee onderstellen: het Classic-onderstel in gelaagd beukenhout voor absoluut zitcomfort en het Signature-onderstel in aluminium en gelaagd beukenhout. Het is net alsof u zweeft! >> meer details over de nieuwigheden van Stressless. Alle modellen zijn voorzien van het Stressless glijmechanisme waardoor u zachtjes achteroverleunt en van maximaal comfort geniet. Hij bestaat ook in een Office-versie.

Klassieke, verstelbare zetel in leder of stof

Gemaakt in Noorwegen! De Stressless-zetels worden vervaardigd met de allerbeste grondstoffen om u duurzaam zitcomfort te garanderen. De Stressless President is leverbaar in leder of stof en verkrijgbaar in 130 kleuren. Hier kunt u de lederen en stoffen bekledingen zien voor uw Stressless President.
Dealers Zoeken

Leer, stof & hout

Uw nieuwe Stressless fauteuil of -bank is verkrijgbaar in meer dan 130 levendige kleuren! Wij leveren vier leerkwaliteiten en maar liefst veertien stofkwaliteiten die kunnen voldoen aan al uw comfort- en decoratiewensen. Onze Stressless fauteuils met het karakteristieke, houten ‘zandloperonderstel’ zijn gemaakt van Europees beukenhout van hoge kwaliteit.

Lees verder

We maken het beter

Onder de bekleding van soepel leer en knusse stoffen zit de ware genius van technologie. Van veringssystemen met meervoudige facetten tot schuimvulling die aansluit op uw lichaam; elk aspect van de Stressless-meubels is met opzet samengebracht om u een ongeëvenaarde zitbeleving te bieden. Onze grondige kennis van comfort en bewegingswetenschappen vormen de brandstof voor onze innovatieve geest en wens om de meest comfortabele en unieke meubels ter wereld te maken.

Ontdek de geheimen..

De unieke kussens in onze Stressless comfortfauteuils en -banken omarmen en ondersteunen uw lichaam zoals u nog nooit eerder hebt ervaren. Ruim 40 jaar innovatie hebben ons naar een punt gebracht, waar we met ons hele hart kunnen zeggen dat onze Stressless comfortfauteuils en -banken de beste op de markt zijn. Een reden waarom wij zo’n overtuigd standpunt kunnen innemen, is dat de productie van elk klein onderdeel van een Stressless plaatsvindt in onze eigen fabrieken, in de fjorden van Noorwegen.

Lees verder